Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition krijgt launch trailer

Weet Katrielle ook elke puzzel te kraken?

Weet Katrielle ook elke puzzel te kraken?

Zo’n twee jaar geleden kwam Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot naar de Nintendo 3DS-systemen en naar mobile apparaten. Voor het eerst in de Layton-serie zagen we nu Hershal’s dochter in plaats van de professor hemzelf. Vanaf vandaag is dit spel in de vorm van een Deluxe Edition eindelijk beschikbaar op de Nintendo Switch.

In Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot Deluxe Edition los je verschillende mysteries op door heel Londen. Dit doe je door mensen te ondervragen en meer dan 550 puzzels op te lossen. Mocht je vast zitten in een puzzel dan is er de mogelijkheid om hintmuntjes te gebruiken. Deze hintmuntjes geven je tips om dichterbij het antwoord te komen.

Ben je benieuwd geworden naar deze game? Dan kun je hier de review van Jerry lezen of de launch trailer hieronder bekijken.