Debuut trailer void tRrLM(); //Void Terrarium

Een trailer is verschenen van de nieuwe roguelike RPG van Nippon Ichi software

Nippon Ichi software heeft de eerste trailer online gezet van void tRrLM(); //Void Terrarium, hun nieuwe roguelike RPG. De game staat gepland voor release op 23 januari, en komt ook naar de Switch. De trailer kun je hieronder bekijken.

Void Terrarium speelt zich af in een vergaande wereld, waar overal giftige schimmels groeien. Jij speelt als een robot, die op een dag wakker wordt in een verlaten fabriek. Al snel vind je een klein meisje die besmet is met de schimmels. Jij weet haar te redden, maar zal vanaf dan bezig zijn met het creëren van een terrarium, waar ze veilig zal kunnen leven. Hiervoor zul je gevaarlijke kerkers moeten doorzoeken op zoek naar eten.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie