Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pine komt pas op 26 november naar de Switch

Het spel wordt iets later uitgebracht dan gepland om de kwaliteit van het spel te waarborgen.

Het spel wordt iets later uitgebracht dan gepland om de kwaliteit van het spel te waarborgen.

Pine’s originele releasedatum was 10 oktober 2019 maar deze releasedatum werd vertraagd omdat de developers de kwaliteit van het spel wilde verbeteren. Twirlbound, de developers van het spel, hebben een nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Deze zal op 26 november beschikbaar zijn op de Nintendo eShop.

Pine is een openwereld/actie/avontuur spel die plaatsvindt in een wereld waar de mensheid nooit de top van de voedselketen heeft bereikt. In plaats hiervan bestaan er nóg slimmere wezens die het leven van de mensen moeilijk maken.

Je speelt als de protagonist, Hue, die doormiddel van jagen, ruilen en ontdekken probeert te overleven. Naast het overleven moet je ook nog een nieuw thuis zoeken voor je stam, helaas is dat moeilijker dan gedacht als Hue geconfronteerd wordt met de ecologie van de wereld genaamd Albamare.