Pine komt pas op 26 november naar de Switch

Het spel wordt iets later uitgebracht dan gepland om de kwaliteit van het spel te waarborgen.

Pine’s originele releasedatum was 10 oktober 2019 maar deze releasedatum werd vertraagd omdat de developers de kwaliteit van het spel wilde verbeteren. Twirlbound, de developers van het spel, hebben een nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Deze zal op 26 november beschikbaar zijn op de Nintendo eShop.

Pine is een openwereld/actie/avontuur spel die plaatsvindt in een wereld waar de mensheid nooit de top van de voedselketen heeft bereikt. In plaats hiervan bestaan er nóg slimmere wezens die het leven van de mensen moeilijk maken.

Je speelt als de protagonist, Hue, die doormiddel van jagen, ruilen en ontdekken probeert te overleven. Naast het overleven moet je ook nog een nieuw thuis zoeken voor je stam, helaas is dat moeilijker dan gedacht als Hue geconfronteerd wordt met de ecologie van de wereld genaamd Albamare.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Pine komt pas op 26 november naar de Switch

Geef een reactie