Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“No More Heroes 3 is voor 35-40% af”

We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

No More Heroes 3 werd tijdens de afgelopen E3 aangekondigd en is het langverwachte derde deel in de serie van Suda51. Het spel moet ergens in 2020 uitkomen maar inmiddels is duidelijk dat de titel bij lange na nog niet klaar is.

Suda51 heeft in een interview met WccfTech laten weten dat het spel voor ongeveer 35 tot 40% klaar is. Ook liet hij weten dat het script van de game wél zo goed als af is. Wat dit verder voor invloed heeft op de releasedatum, liet Suda51 niet weten. Wél kunnen we ergens eind dit jaar of begin volgend jaar een nieuwe trailer van de titel tegemoet zien. In No More Heroes 3 kruip je opnieuw in de huid van Travis en neem je het opnieuw op tegen bizarre tegenstanders in een grote open wereld. Deel 3 moet nog bloederiger en intenser gaan worden dan de eerdere delen.