Juicy Realm Switch footage

Ooit al eens met een banaan gevochten?

Juicy Realm is vanaf vandaag beschikbaar in de eShop als een digitale download. In dit roguelike spel bevecht je verschillende vreemde fruitsoorten in een wereld waar er zich een verstoorde voedselketen bevind.

Knal je een weg langs moordlustige bananen, druifjes, meloenen en veel meer fruitsoorten en ontdek het geheim van het moordlustig fruit.

De eerste twee uur van Juicy Realm kun je hieronder bekijken :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Juicy Realm Switch footage

Geef een reactie