Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japan krijgt New Super Lucky’s Tale demo

Lees hier hoe ook jij de demo al kan proberen!

Morgen is New Super Lucky’s Tale verkrijgbaar in de eShop. Japanners kunnen vandaag al met de demo aan de slag. Lees hier hoe jij dat ook kan!

Tijdens de E3 eerder dit jaar werd bekend dat Super Lucky’s Tale naar de Switch kwam. Dit spel verscheen oorspronkelijk voor de Xbox One en PC. Gamestudio Playful brengt het spel nu onder de nieuwe naam New Super Lucky’s Tale, naar Nintendo’s hybride console.

Sinds de release zijn er enkele trailers geweest waarin je het spel hebt kunnen leren kennen. Omdat het spel op andere platformen al uit is kan je ook op YouTube genoeg gameplay beelden vinden. Toch is dat niet hetzelfde als het spel zelf spelen. Pas wanneer je zelf de controle over het spel hebt merk je of het iets voor jou is.

Dat is de reden dat demo’s bestaan. Je kan op die manier gratis kennis maken met een spel. Ook New Super Lucky’s Tale heeft zo’n demo gekregen. Helaas is deze alleen te downloaden in de Japanse eShop. Om de Japanse eShop te bereiken kan je twee dingen doen:

  1. De regio-instellingen van je huidige account omzetten naar Japan. Een nadeel hiervan is dat je wel je huidige eShop tegoed verliest.
  2. Een nieuw account aanmaken en de regio instellen op Japan. Hierdoor blijft het eShop tegoed op je hoofdaccount behouden. Wel moet je dan een extra account aan je Switch toevoegen.

De demo zelf is gewoon in het Engels te spelen. De verwachting is dan ook dat de demo binnenkort ook in de Amerikaanse en Europese eShop te vinden zal zijn. Als je nog even geduld op kan brengen is wachten daarom de makkelijkste optie.