Human: Fall Flat krijgt “Ice” DLC

Deze gratis DLC is vanaf vandaag te spelen.

Curve Digital en No Brakes Games hebben vandaag een nieuwe update uitgebracht voor Human: Fall Flat. Deze gratis update bevat het nieuwe “Ice” level.

Onderaan dit artikel is de trailer voor dit nieuwe level te vinden. Zoals je hierin kunt zien beloofd deze update weer genoeg leuke dingen om samen met vrienden te beleven! In dit nieuwe level vol sneeuw en ijs kun je nu bijvoorbeeld aan skiliften hangen om bergen op te gaan. Ook kun je bovenaan de berg een snowboard pakken om hiermee de berg weer af te gaan.

Deze gratis DLC is vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch. Om de gratis DLC te spelen, heb je wel Human: Fall Flat nodig.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie