Doug Bowser en …. Captain Marvel hebben een gesprek op Twitter?

De enige echte Captain Marvel is een grotere Nintendo-fan dan we dachten!

Brie Larson is de actrice achter de superheldin “Captain Marvel” en is te zien in haar eigen film “Captain Marvel” en natuurlijk “Avengers : Endgame”. Toen de actrice het laatste nieuws van Luigi’s Mansion 3 retweeten met de quote “YES PLEASE” greep Doug Bowser zijn kans en reageerde op de Tweet van de actrice.

In deze reactie vroeg hij aan Brie Larson welke van de twee Luigi’s haar favoriet was, waarbij Brie Larson antwoordde :

Zoals je kunt zien was Brie Larson aardig verrast door Doug Bowser. Het is best grappig dat Captain Marvel stiekem een hartje heeft voor onze groene broeder, Luigi.

Source

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie