Releasedatum nieuwe Super Smash Bros.-amiibo bekend

Begin het jaar goed met deze Echo-vechters.

De collectie amiibo van de base game-cast van Super Smash Bros. Ultimate is bijna compleet. Volgende week verschijnen Simon, Chrom en Inceroar op 15 november, maar Nintendo heeft vandaag ook de release van het laatste duo bevestigd. Dark Samus en Richter zullen namelijk op 17 januari 2020 in de winkel komen te liggen.

Na de release van de laatste twee zijn alleen de Fighter Pass-personages nog over om als amiibo uitgebracht te worden. Van deze personages hebben we echter nog geen officiële bevestiging gekregen. Het enige DLC-personage die op dit moment een amiibo heeft, is Piranha Plant. Hij is echter geen onderdeel van de Fighter Pass, maar werd uitgegeven als vroegkoopbonus.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Releasedatum nieuwe Super Smash Bros.-amiibo bekend

Geef een reactie