Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x Return of the Obra Dinn (verlopen)

Jij maakt nu kans op een game die wij met een prachtige 9,7 hebben beoordeeld!

Jij maakt nu kans op een game die wij met een prachtige 9,7 hebben beoordeeld!

Return of the Obra Dinn is het tweede spel van ontwikkelaar Lucas Pope. Zijn nieuwste spel draait om een schip welke na een lange verdwijning zomaar de haven in vaart. Wat is er gebeurd met het schip en zijn zestig bemanningsleden en passagiers? Dit alles ontdek je tijdens een spannend avontuur in een geheel bijzondere grafische stijl! Onze lovende review lees je hier.

Lijkt jou dit spel helemaal fantastisch? Dan hebben we goed nieuws voor je want in samenwerking met ontwikkelaar Lucas Pope mogen we maar liefst 2 keer een digitale versie verloten!

Hoe doe je mee om kans te maken? Simpel! Reageer onder dit bericht door aan te geven waarom jij graag met Return of the Obra Dinn aan de slag wilt gaan. Meedoen kan tot en met 7 november. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Return of the Obra Dinn screenshot

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.