Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers krijgt nieuwe informatie

Speciale karakters, een andere game engine dan Persona 5 en meer!

Er heeft een interview plaatsgevonden met een Atlus producent, Daisuke Kaneda, en een Koei Tecmo lid, Kenichi Ogasawara. Uit dit interview zijn er verschillende nieuwe details van Persona 5 Scramble : The Phantom Strikers bekendgemaakt. De vertaling van dit interview kun je hieronder vinden. Het is verwerkt in verschillende kopjes zodat het overzichtelijk blijft. :

  • Koei Tecmo kwam op het idee voor een “musuo” spin-off title van Persona 5 omdat de lezers van de Famitsu dit graag wilde.
  • De engine van het spel is gemaakt door Koei Tecmo en werkt niet op dezelfde manier zoals spelers gewend zijn van Persona 5.
  • De developers van het spel moesten van Atlus in verschillende RV’s het land van Japan verkennen voor onderzoek redenen.
  • Het originele verhaal komt van Koei Tecmo’s concept, maar werd gesupervised door het Persona team. Dankzij het oog van detail van beide teams is het originele concept van het verhaal in het niet gevallen.
  • Een paar speciale karakters zullen opduiken in verschillende gedeeltes van Japan in het spel.
  • Eerst dachten de developers dat de “command selection” mechanic, die de tijd bevriest en de speler een Persona skill laat kiezen, de algemene pacing zou verpesten. Dit was niet het geval en de gameplay voelde goed aan en creëerde een nieuw soort Phantom-thief actie.
  • De “Musou” genre gaat over het vernielen van je vijanden met een serie van verschillende aanvallen. Naast dit heeft P5S een systeem die je laat zien welke zwaktes/sterktes een vijand heeft. Zo kun je terwijl je aan het vechten bent van Persona/wapens veranderen om zo de groepen vijanden te verslaan.
  • Er bestaat een mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad aan te passen in het spel
  • De muziek van het spel is gemaakt door het team die heeft gewerkt aan de Persona Q series. Naast Atsushi Kitajoh bevat het muziek team ook nog Gota Masuoka, die de muziek van de Warriors games componeert, en MASA een Koei Tecmo composer. Dankzij dit team zijn er veel nieuwe liedjes en remixes voor het spel gemaakt.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers komt op 20 februari 2020 in Japan uit voor de PS4 en de Nintendo Switch.

Vertaling: Joey, Daily Nintendo

Source

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie