Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende tour in Mario Kart Tour krijgt trailer

Scheuren langs de Eiffeltoren in een auto van macarons?

Scheuren langs de Eiffeltoren in een auto van macarons?

De vierde tour in Mario Kart Tour gaat morgen van start. In de Paris Tour staat – je raadt het al – de hoofdstad van Frankrijk centraal. Er zal een nieuw circuit worden toegevoegd dat volledig gebaseerd is op Parijs, compleet met Eiffeltoren en Arc de Triomphe. Daarnaast zijn de nieuwe Spotlight-personages voor de komende twee weken onthuld: Chef Shy Guy en Peach in toeristenoutfit. Voor de zoetekauwen onder ons kun je tevens twee nieuwe karts vrijspelen die gebaseerd zijn op voedsel: eentje die bestaat uit macarons en een ander die lijkt op een grote wortel. Ook zien we een blauwe Toad in raceoutfit en een gouden versie van de Barrel Train in actie; hoogstwaarschijnlijk de nieuwe prijzen voor Gold Pass-bezitters.

De onthullingstrailer van de nieuwe tour is hieronder te bekijken. Vandaag is de laatste dag van de Halloween Tour, waarbij spelers kans maakten om Rosalina in hekskostuum en King Boo uit de Luigi’s Mansion-serie vrij te spelen. De Paris Tour zal net als zijn voorgangers twee weken duren.