Nintendo 3DS krijgt firmware update

Als je kijkt naar de aankomende releases lijkt het zo goed als afgelopen voor de 3DS. Toch bracht Nintendo vandaag nog een software update uit.

Wanneer je op de Nintendo website zoekt op aanstaande games voor de 3DS krijg je een error. Deze games zijn er namelijk niet, op dit moment staat er niks in de planning voor de 3DS. Je zou daaruit op kunnen maken dat Nintendo de 3DS al is vergeten, toch is dat niet helemaal waar.

Vandaag heeft Nintendo namelijk een nieuwe software update uitgebracht. Verwacht daar overigens niet te veel van. Volgens Nintendo’s eigen beschrijving zijn er verbeteringen aan de stabiliteit van het systeem. Verder zijn er “kleine updates” die niet nader toegelicht worden.

Versie 11.12.0 is eerder vandaag uitgebracht en kan vanaf nu gedownload worden. Zijn er nog graag functies die jij toegevoegd ziet worden aan de Nintendo 3DS? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie