Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blasphemous krijgt fysieke release

Er komt een normale fysieke editie en een collector's editie uit.

Er komt een normale fysieke editie en een collector’s editie uit.

Vandaag heeft Limited Run Games aangekondigd dat ze, in samenwerking met The Game Kitchen en Team17, een fysieke versie van Blasphemous zullen uitbrengen voor de Nintendo Switch en PlayStation 4. Er zal een normale fysieke editie uitkomen en een collector’s editie.

De normale fysieke editie zal alleen een doosje en het spel op een cartridge bevatten. De collector’s editie zal nog een aantal extra dingen krijgen. Zo bevat het, naast het spel, de soundtrack op een cd, een dubbelzijdige poster, een metalen speldje, een art print, een artbook en een ongeveer 12,7 cm groot beeld van het zwaard Mea Culpa. Alles van de collector’s editie komt natuurlijk in een grotere doos geleverd met een afbeelding van het spel erop. Voor de Nintendo Switch versie geldt dat het Nintendo Switch-logo op deze doos is geprint op een transparante hoes. Als je deze hoes er vanaf haalt, zie je het logo dus niet meer op de doos.

Beide versies zullen vanaf 15 november te bestellen zijn. De collector’s editie komt in een gelimiteerde oplage, dus op=op. De normale fysieke editie kun je vanaf 15 november twee weken lang bestellen. Ook hierbij geldt dat deze editie hierna niet meer te bestellen zal zijn.

Twijfel je nog of ben je benieuwd naar wat wij van Blasphemous vinden? Lees onze review dan nog even hier.