Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech krijgt fysieke release

SteamWorld Quest
Deze fysieke release is vanaf aankomende donderdag al te preorderen!

Deze fysieke release is vanaf aankomende donderdag al te preorderen!

Super Rare Games heeft hun 23e fysieke release aangekondigd voor de Nintendo Switch. In samenwerking met Image & Form en Thunderful zal het een fysieke versie van de roleplaying card game SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech uitbrengen.

Eerder had Brjànn Sigurgeirsson, CEO van Image & Form, al aangegeven dat het bedrijf geen plannen had om een fysieke versie van de game uit te brengen met de launch. Wel gaven ze aan ooit een fysieke versie uit te willen geven. In samenwerking met Super Rare Games wordt dit nu gerealiseerd.

De fysieke versie bevat natuurlijk de game op een cardridge. Verder bevat het doosje een tekening aan de binnenkant. Ook krijg je een handleiding in kleur, een exclusieve sticker en 3 trading cards. Deze trading cards zijn verzamelkaarten van Super Rare Games. Per game zijn er vijf unieke kaarten te verkrijgen. De oplage van dit spel is beperkt tot slechts 7000 exemplaren.

De fysieke versie van SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech is vanaf aankomende donderdag hier te preorderen. Het spel heeft een prijs van £30.00, omgerekend ongeveer €34,69. Benieuwd naar onze mening van deze game? Lees onze review dan hier.