Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo toont de Switch Lite Pokémon editie

Bekijk ieder detail van de Zacian and Zamazenta Edition Switch Lite.

We wisten vanaf het begin dat hij zou komen, de speciale Pokémon Switch Lite. Niet eerder kregen we echter zo’n gedetailleerde video.

Het Japanse YouTube account van Nintendo heeft onlangs onderstaande video gepubliceerd. Daarin zien we ieder detail van de nieuwe Nintendo Switch Lite Pokémon editie. Officieel heet deze versie overigens de ‘Zacian and Zamazenta Edition’ vernoemd naar de twee legendarische Pokémon.

Deze speciale Switch Lite zal op 15 november in de winkel liggen. Gelijk met de release van beide spellen. Hoewel dit systeem alles met Pokémon te maken heeft zijn de games niet inbegrepen. Deze zal je er dus nog los bij moeten kopen. Het systeem heeft dan ook dezelfde prijs als de overige 3 kleuren, €229,-.

Naast deze gedetailleerde video van de nieuwe console kunnen we ook iets anders leuks zien. Deze video toont namelijk de titelschermen van Pokémon Sword en Shield. Dit kunnen we afleiden aan de kleine tekst onderin waarin staat dat er op de a knop gedrukt moet worden.

Het titelscherm lijkt zich af te spelen in een van de Gyms of Stadiums in de nieuwe Pokémon games. Heb jij al zin om met deze spellen aan de slag te gaan? Over twee weken kan je met de games aan de slag. Ook deze nieuwe Switch Lite ligt vanaf dat moment in de winkels.