Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video toont eShop-hoogtepunten van oktober 2019

Welke spellen worden er deze maand in het zonnetje gezet?

Elke maand verschijnen er heel wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar het kan soms lastig zijn om zelf een keuze uit game te maken. Daarom heeft Nintendo ook deze maand weer een highlights-video op haar YouTube-kanaal geplaatst.

In de video komen onder andere de spellen Yooka-Laylee and the Impossible Lair en Return of the Obra Dinn voorbij. Van beide games hebben wij een review online staan. Mocht je deze willen lezen dan hoef je alleen maar op de naam van het spel te klikken.

Ben je benieuwd naar alle eShop-hoogtepunten van deze maand? Bekijk dan onderstaande video:

Komt jouw favoriete game van deze maand voorbij in bovenstaande video? Laat het ons weten in de reacties.