Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Aantal Sword & Shield Pokémon gelekt

Pokémon Sword Shield art
Pas op dit artikel bevat mogelijk spoilers!

Er is vandaag mogelijk een lading aan nieuwe Pokémon gelekt.

Helemaal zeker is het natuurlijk nooit met leaks, maar er zijn genoeg signalen die credibiliteit aan het verhaal geven. Daarom posten wij deze keer ook de afbeeldingen van de leaks. Tussen de leaks zitten onder andere de lang verwachtte evoluties van Sobble en Grooky, maar ook compleet nieuwe Pokémon zoals een olifant, een Galarian Farfetch’d en een vos.

Naast de afbeeldingen is er nog niks bekend, ook geen namen en types. In onderstaande slideshow zijn ze allemaal te zien. De leaks beginnen vanaf de tweede slide om te voorkomen dat iemand per ongelijk iets ziet.

  • Pokémon Sword Shield art