Update Dr. Mario World voegt Donkey Kong en Diddy Kong toe

Donkey Kong en Diddy Kong komen Dr. Mario helpen!

Al een aantal maanden kunnen we aan de slag met het spel Dr. Mario World. Sinds de launch zijn er al vele updates geweest waarin nieuwe personages en levels tevoorschijn kwamen. In de update die vandaag is uitgebracht mogen Donkey Kong en Diddy Kong Dr. Mario eindelijk helpen om de virussen te bestrijden. Ook zijn er weer 19 nieuwe levels toegevoegd voor nog meer speelplezier.

Net zoals in de eerste Dr. Mario is het in deze mobiele titel ook de bedoeling om virussen uit te roeien. Dit doe je op een Puyo Puyo/Tetris achtige manier. Door pillen over het speelveld te plaatsen en rijen van dezelfde kleur te combineren speel je virussen weg. Je kunt aan de slag met een vehaalmodus of een versus speelstand voor als je meer competitief bent ingesteld.

Beide personages hebben ook hun eigen krachten gekregen. Ben je benieuwd welke dit zijn? Bekijk dan de onderstaande trailer:

Hoe ver ben jij al met Dr. Mario World? Laat het ons weten in de reacties.

Eén gedachte over “Update Dr. Mario World voegt Donkey Kong en Diddy Kong toe

Geef een reactie