The Grisaia Trilogy komt naar het westen

De game staat nu gepland voor een wereldwijde release.

Eerder dit jaar kregen we te horen dat The Grisaia Trilogy enkel in Japan uitgegeven zou worden. PROTOTYPE, de uitgever van de game, heeft zojuist echter bevestigd dat er wel degelijk een westerse release op de planning staat. Het is dan ook de bedoeling dat het spel wereldwijd uitgegeven zal worden op 7 november.

The Grisaia Trilogy is een collectie van de volledige “The Fruit of Grisaia”-serie. De game zal buiten The Fruit of Grisaia, The Labyrinth of Grisaia en The Eden of Grisaia ook alle zogenoemde after stories en prologues bevatten. Hierbij zijn The Leisure of GrisaiaThe Afterglow of Grisaia en The Melody of Grisaia ook van de partij.

The Grisaia Trilogy is hier bovenop ook nog eens volledig verzien van Engelse ondertiteling en zal dus, zelfs voor iemand die geen woord Japans spreekt, makkelijk te volgen zijn. De game is echter wel in het Japans ingesproken.

Zie hieronder de trailer en een kort overzichtje van de game:

For the first time since its humble beginnings as a PC game, and after the handheld, manga, and anime adaptations that followed, the complete “The Fruit of Grisaia” Trilogy is now available on the Nintendo Switch system in one complete collection!

Set in an academy isolated from the outside world, the heart-rending tales of five heroines begins!

The whole “The Fruit of Grisaia” series in one bundle!

All of the episodes below from “The Fruit of Grisaia,” “The Labyrinth of Grisaia,” “The Eden of Grisaia,” and “The Fruit of Grisaia -Side Episode-” previously released on handheld consoles are now included in one bundle for your enjoyment!

 - The Fruit of Grisaia

 - The Cocoon of Caprice

 - The Seed of Blanc Aile

 - Prologue

 - After Stories (All 5 Stories)

 - Short Stories (All 29 Stories)

 - The Leisure of Grisaia

 - The Afterglow of Grisaia

 - The Melody of Grisaia

The Grisaia Trilogy zal vanaf 7 november beschikbaar zijn in de Nintendo eShop. Het spel zal €59.99,- gaan kosten.

Luciano

It's a secret to everybody!

Geef een reactie