Ghost Parade krijgt een launch trailer

Nèt op tijd voor Halloween!

Aksys Games en Lentera Studio hebben onlangs een nieuwe trailer voor Ghost Parade uitgebracht. Het spel is namelijk net uit.

Ghost Parade is een side-scroller met wat lijkt op lichte elementen van een role-playing game. Het spel dropt je in een mysterieus bos nadat je onderweg naar huis verdwaalt bent geraakt in het donker. Het doel van het spel is dan ook om het bos uiteindelijk weer veilig en wel te verlaten met de vrienden die je in het bos hebt gemaakt.

Zie hieronder de hiervoor genoemde trailer en en kort overzichtje van de game voor de geïnteresseerden onder ons:

There’s something spooky in the woods… And it needs your help!

Your walk home takes an other-worldly turn as you become lost in a dark, mysterious forest. Join a mystical battle to protect the supernatural inhabitants from those who are trying to level their home for profit. Team up with 30 ghostly companions – each one lending its unique magical ability to help you on your way. Explore beautifully realized environments in this spine-tingling scrolling action adventure brimming with surprises and original character designs. Working together, everyone has a ghost of a chance to safely make it home.”

Ghost Parade is vanaf nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam. De game kost €39.99,-.

Luciano

It's a secret to everybody!

Geef een reactie