Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monkey Barrels komt volgende week naar de Switch

Aap tegen machine, wie gaat dat winnen?

Vandaag werd de Nintendo eShop geüpdatet met een nieuwe titel voor de Switch. Monkey Barrels verschijnt volgende week op Nintendo’s hybride console.

De wereld is over genomen door elektrische apparaten. Een aantal braven apen zijn stoer genoeg om het gevecht met deze apparaten aan te gaan. Dit doen ze om hun gevangen genomen vrienden te bevrijden. Weten de apen te winnen van deze enorme robots? Dat is in het kort het verhaal van Monkey Barrels.

Deze top-down shooter komt zoals gezegd volgende week uit voor de Switch. Een leuk detail is dat dit spel gemaakt is door hetzelfde team als dat van Yoshi’s Crafted World. Omdat de release al erg dichtbij is hebben we meteen wat extra informatie en een trailer.

Het belangrijkste aspect van dit spel zal de verhaalmodus zijn. Hierin zitten tweeëntwintig verschillende levels. Daarnaast is er ook een competitieve online stand. Zo kan je oneindig lang blijven genieten van dit spel. Tijdens al die uren zijn er ook genoeg wapens om mee te variëren. Er zullen namelijk 98 verschillende wapens in het spel zitten.

Ook zal er een modus met de naam “Banana Scramble” in het spel zitten. De regels daarvan zijn simpel, de aap die het meeste bananen veroverd wint het spel! Deze multiplayer standen kan je online met zes spelers tegelijk spelen. Weet jij te winnen, laat dan al je vrienden weten hoe apentrots je wel niet bent!

Monkey Barrels verschijnt op 7 november voor de Nintendo Switch. Je kan het spel nu al downloaden voor €14,99. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onderstaande trailer die vandaag verscheen.