Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Reggie Fils-Aime ontvangt Yoon Legend Award

De oud-president van Nintendo of America ontvangt de prijs begin 2020.

De oud-president van Nintendo of America ontvangt de prijs begin 2020.

De New York Game Awards zijn nog even weg, maar vandaag werd al bekend gemaakt dat Reggie Fils-Aime dit jaar in de prijzen is gevallen. De New York Videogame Critics Circle heeft bevestigd dat Fils-Aime de Andrew Yoon Legend Award uitgereikt zal krijgen op de negende editie van de New York Game Awards. De ceremonie zal plaatsvinden in het SVA Theatre in Manhattan op 21 januari 2020.

Op het bericht dat hij de prijs had gewonnen reageerde Fils-Aime enthousiast:

“Ik voel me vereerd om te worden erkend met deze prijs van een organisatie die ik respecteer en bewonder. Mijn passie voor het werk dat wordt gedaan door de leden van de New York Videogame Critics Circle inspireert me om ook iets terug te doen voor de gemeenschap door deel te nemen aan de educatieve activiteiten die de organisatie doet voor studenten in de regio van New York City.”

Regie Fils-Aime

De Andrew Yoon Legend Award wordt uitgereikt aan personen en organisaties die aanzienlijk en langdurig werk verrichten dat uitzonderlijke prestaties en innovatie vertoont binnen de game-industrie. Jade Raymond, Richard Garriott, Todd Howard, Rockstar Games en Ralph Baer ontvingen de prijs in voorgaande jaren.