Drie nieuwe Japanse commercials voor Persona 5 Scramble

De Phantom Thieves zijn klaar om Japan te redden.

De nieuwe ‘musou’-game van Atlus, Koei Tecmo en Omega Force en vervolg op Persona 5 komt pas over een paar maanden uit in Japan. Toch zijn al een commercials, met daarin nieuwe gameplaybeelden van Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. We zien duidelijk dat de game zich een paar maanden na het verhaal van Persona 5 afspeelt, met de Phantom Thieves of Hearts die in hun zomervakantie door Japan reizen om meer te weten te komen over de cultuur.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers is een action-RPG die de gameplay van de Persona- en Warriors-serie samenvoegt. Dat betekent dat je hordes vijanden zal verslaan met over the top aanvallen, maar ook de diepe verhaalelementen voorgeschoteld krijgt waar de Persona-serie bekend om staat.

De drie nieuwe commercials zijn hieronder te bekijken. De game verschijnt op 20 februari 2020 voor Nintendo Switch in Japan. Een Europese release is vooralsnog niet bekend.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

Geef een reactie