Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gods & Monsters vertraagd

Gods & Monsters
De releasedatum van 25 februari 2020 zal niet worden gehaald.

De releasedatum van 25 februari 2020 zal niet worden gehaald.

Ubisoft heeft aangekondigd dat enkele spellen zijn uitgesteld en niet meer binnen het huidige fiscale jaar zullen verschijnen. De aankomende Switch-titel Gods & Monsters behoort ook tot de games die zijn vertraagd. Ubisoft heeft deze keuze gemaakt om een ‘optimale speelervaring’ te bieden aan gamers.

Gods & Monsters is een spel waarin je als vergeten held de goden uit de Griekse Oudheid moet redden. In het spel is het jouw missie om het dodelijkste monster in de mythologie, Typhon, te verslaan. In het spel kun je een fantasiewereld vol met puzzels en mysterieuze kerkers verkennen. De game werd afgelopen juni aangekondigd en zou oorspronkelijk op 25 februari 2020 uitkomen. Gods & Monsters wordt nu in het volgende fiscale jaar verwacht welke loopt van 1 april 2020 tot 31 maart 2021.