Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Perserverance komt naar de Switch

Het wordt weer griezelen op de Switch.

Het wordt weer griezelen op de Switch.

Cool Small Games en Tap It games brengen Horror/ drama Visual Novel Perserverance naar de Switch. De game zal vanaf 1 november te downloaden zijn op de Switch e-Shop. De trailer kun je hieronder bekijken.

Jij speelt in Perserverance als Jack Cutter, een vader die het moeilijk vind om zijn familie bij elkaar te houden. In het dorp waar hij woont is ook een militaire basis aanwezig, waar vreemde experimenten worden gedaan. Het gaat dan ook fout wanneer één van de experimenten verkeerd gaat en de gehele omgeving onder quarantaine wordt geplaatst. Samen met een mysterieuze vrouw die een vluchteling achterna zit komen ze in een crisis terecht dat hun leven voor altijd veranderd.