Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Luigi’s Mansion 3 krijgt uitgebreide overzichtstrailer

Luigi's Mansion artwork
Het griezelen kan bijna beginnen...

Het griezelen kan bijna beginnen…

Drie keer is scheepsrecht zeggen ze, maar niet voor Luigi. De arme stakker zal vanaf volgende week voor de derde keer zijn angsten moeten overwinnen om dit keer niet alleen zijn broer en de Toads, maar ook Prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van King Boo. Om de aanstaande release van Luigi’s Mansion 3 te vieren, heeft Nintendo een trailer uitgebracht waarin de belangrijkste zaken van de game op een rijtje worden gezet.

We krijgen een uitgebreide rondleiding door het Last Resort-hotel, de locatie waar de game zich afspeelt. Zo zien we een etage die overspoelt is door planten, een met een piramide om te verkennen en een verdieping die helemaal gewijd is aan disco. Het hotel zit echter ook barstensvol spoken, die Luigi kan opzuigen met zijn nieuwe Poltergust G-00. In de trailer worden al Luigi’s nieuwe vaardigheden met deze spookzuiger uitgebreid toegelicht. Daarnaast zien we zijn dubbelganger Gooigi in actie, die ook door een tweede speler bestuurd kan worden.

Het belooft een extra spannende Halloween te worden, want Luigi’s Mansion 3 verschijnt op 31 oktober voor Nintendo Switch. De game is in de winkel of in de Nintendo eShop voor € 59,99 verkrijgbaar.