Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – dehydrated krijgt twee limited editions

Begin alvast maar met sparen, deze LE's zijn niet goedkoop!

Ben jij een enorme SpongeBob fan? Dan zijn deze limited editions iets voor jou. Begin alvast maar met sparen, want ze zijn wel behoorlijk prijzig!

Volgend jaar komt er een nieuwe SpongeBob game naar de Nintendo Switch. De volledige naam is een hele mond vol: SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Dehydrated. Zo lang als deze naam, zo duur worden ook de limited editions van dit spel.

Shiny Edition

Zoals gezegd zullen er naast het gewone spel twee verschillende limited edition versies uitkomen. De eerste versie krijgt de naam “Shiny Edition”. In deze editie krijg je een SpongeBob beeldje van 20cm. In dit beeldje heeft hij de bekende gouden spatel en zal SpongeBob een flexibele tong hebben. Verder krijg je muurstikkers, zes lithografen, en een paar sokken bij deze editie. Uiteraard zit de game zelf er ook bij!

Bekijk hier de trailer van de Shiny Edition
F.U.N. Edition

De andere gelimiteerd uitgave krijgt de naam “F.U.N. Edition”. Fans van de serie zullen dan meteen aan het klassieke liedje denken. Deze nog luxere versie bevat alle extra’s van de Shiny Edition met daarnaast nog wat meer. Zo zit er ook 18cm hoog figuur van Patrick bij en krijgt Sandy zelfs een figuur van 20cm. Als laatste extraatje krijg je ook nog een set met verschillende sleutelhangers.

Bekijk hier de trailer van de F.U.N. Edition

Zoals eerder gezegd zullen deze speciale uitgaves niet goedkoop zijn. Ga je voor de shiny editie dan mag je €150,- afrekenen. Wil je liever alle drie de beeldjes dan moet je voor de F.U.N. editie gaan. Deze kost dubbel zoveel. Hiervoor betaal je dus €300,-.

Wat vind jij deze prijzen, begrijpelijk voor zo’n editie of gaat het jou toch wat te ver? Laat het ons weten in de reacties.