Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers krijgt nieuwe trailer en livestream

Er is veel nieuws over dit spel, maar we weten nog niet alles.

Er is veel nieuws over dit spel, maar we weten nog niet alles.

Atlus publiceerde op 25 april de eerste teaser voor hun nieuwe Persona 5 spel. Het nieuwe deel heeft als titel Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers (P5SPS). Daarna werd mondjesmaat meer informatie verstrekt. Zo werd eerst vooraangekondigd dat er vandaag nieuws zou komen. Er is nu een trailer vrijgegeven en daarnaast is er een vooraankondiging voor meer nieuws in een livestream op 4 november.

Wat we weten, is dat het op 20 februari 2020 uitkomt in Japan op Switch en PS4. Er zijn geen plannen voor een versie voor PC of Xbox One. P5SPS is een actie-RPG die veel weg heeft van de musou of warriors spellen zoals Hyrule Warriors en Dynasty Warriors. Koei Tecmo en Omega Force, beiden zeer bekend met dit genre, werken aan dit spel. Er zal ook een speciale editie van dit spel komen, met veel extra’s. Het is waarschijnlijk dat P5SPS ook in het westen uitkomt maar wanneer precies is onbekend.

Veel extra’s in de speciale editie
Eerste teaser van 24 april
Tweede teaser van 30 augustus

In de nieuwste trailer is iets te zien van het verhaal. De Phantom Thieves (waaronder Ren, Morgana, Ann, Ryuji, Makoto, Futaba, Haru en Ysuke) komen weer bij elkaar in zomers Tokyo. Ze gaan weer Mementos en andere onbekende vijanden bestrijden. P5SPS is een voortzetting van het Persona 5 verhaal.

Trailer van 24 oktober 2019
Livestream op 4 november