Nieuwe trailer Pokémon Sword & Shield

A trip down memory lane.

Vandaag heeft Nintendo een nieuwe trailer vrijgegeven voor Pokémon Sword en Shield. Deze trailer neemt je mee van de eerste generatie Pokémon tot de laatst uitgekomen generatie; vanaf de Game Boy tot en met de 3DS. Natuurlijk worden hier de oorspronkelijke sprites voor gebruikt, weergegeven in de echte wereld.

Pokémon Sword en Pokémon Shield komen op 15 november uit voor de Nintendo Switch. Welke Pokémon hoop jij in deze games terug te zien? Laat het ons weten in de comments!

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie