Release Two Point Hospital uitgesteld voor consoles

Men zal nog even geduld moeten hebben…

Vandaag heeft Two Point Studios aangegeven in een blogpost dat zij, samen met Red Kite Games, druk bezig zijn om Two Point Hospital gereed te maken voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Ze hadden de pers al uitgenodigd bij hun in de studio en de game was al te proberen op Gamescom, waar honderden mensen het gespeeld hebben. Iedereen was laaiend enthousiast! Hierdoor willen de ontwikkelaars de uiteindelijke game gelijk goed uitbrengen.

Helaas betekent dit laatste dat de releasedatum is uitgesteld. In de blogpost geven ze aan dat het maken van een management simulation game op drie verschillende consoles vrij moeilijk is; het is te vergelijken met een lastige programmeer puzzel. Ze moeten de game als het ware uit elkaar halen en kijken hoe het in een “kleiner doosje” past. Dit kost helaas iets meer tijd dan gedacht, de laatste kreuken moeten namelijk nog worden gladgestreken.

Om deze reden wordt Two Point Hospital nu in de eerste helft van 2020 uitgebracht. Door deze vertraging hopen ze uiteindelijk de beste ervaring te kunnen bieden aan de spelers.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

2 gedachten over “Release Two Point Hospital uitgesteld voor consoles

  • 24/10/2019 om 09:54
    Permalink

    Lijkt me erg leuke game doet me een beetje denken aan Theme Hospital (PS) wat ik grijs heb gespeeld. Jammer dat ie later uitkomt maar als het de speelervaring verbeterd is het natuurlijk alleen maar goed!

Geef een reactie