Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dutch Comic Con volgende maand in Jaarbeurs Utrecht

Onder andere Nintendo en een stemacteur van Overwatch zijn aanwezig.

Onder andere Nintendo en een stemacteur van Overwatch zijn aanwezig.

Volgende maand vindt in het weekend van 23 en 24 november het Heroes Dutch Comic Con plaats. Op dit tweedaagse evenement zul je vanalles kunnen beleven uit diverse entertainment-hoeken. Er is namelijk een divers programma voor gameliefhebbers, maar ook voor mensen die houden van series en films, anime en natuurlijk stripverhalen.

Op het evenement zullen er ook verschillende cosplayers zijn. Cosplayers zijn mensen die zich verkleden als fictieve personages. Naast een groot aantal cosplayers zijn er ook speciale gasten aanwezig. Evanna Lynch, ookwel bekend als Luna Lovegood uit de Harry Potter-films, is aanwezig. Niet alleen echte acteurs zijn aanwezig; stemacteur Jonny Cruz, de vertolker van Lúcio uit Overwatch, zal ook te vinden zijn op dit spectaculaire evenement.

Nintendo is ook van de partij op Dutch Comic Con. Op moment van schrijven is nog niet bekend welke Nintendo-spellen speelbaar zullen zijn op het evenement. Wel is al bekend dat er een Super Smash Bros. Ultimate-toernooi zal plaatsvinden. Bij dit toernooi zijn mooie prijzen te winnen.

Op 23 en 24 november zal Dutch Comic Con plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht.