Zo groot is de ‘wild area’ in Pokémon Sword & Shield

Pokémon Sword & Shield krijgen een nieuwe gebied met de naam wild area. Hierin kan je vrij rondlopen, maar hoe groot is dit gebied eigenlijk?

Vorige week kon je op Daily Nintendo al lezen dat je verschillende sterke monsters tegen kon komen in de wild area. Deze monsters kom je al vroeg in het spel tegen. Ze zullen dan veel sterker zijn dan de monsters die jij in je team hebt! Pas dus goed op dat je niet per ongeluk een gevecht met ze aan gaat.

Gelukkig is er ook genoeg plek om de monsters te ontwijken. The Pokémon Company heeft namelijk bekend gemaakt dat het gebied behoorlijk groot zal zijn. Omdat het om een game gaat is het moeilijk om echt met afstanden te werken. The Pokémon Company maakt daarom gebruik van een vergelijking met een andere populaire open wereld game: Zelda Breath of the Wild.

Het bedrijf maakte bekend dat het gebied ongeveer zo groot is als twee regio’s in Breath of the Wild. Dit spel had in het totaal 15 regio’s van verschillende grootte waarbij The Great Plateau de kleinste was. Het lijkt er dus op alsof de wild area een behoorlijk groot gebied gaat worden. Heb jij al zin in deze games? Op 15 november kan je er mee aan de slag!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Zo groot is de ‘wild area’ in Pokémon Sword & Shield

Geef een reactie