Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Megaquarium nu te koop in de eShop

Bekijk hier het eerste uur aan gameplay

Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen aquariumpark te beheren? Megaquarium laat je ervaren hoe het is. Bekijk hier de eerste beelden.

In veel opzichten lijkt Megaquarium op Roller Coaster Tycoon of een van de vele spin-offs. Dit keer ga je alleen geen attractie park. In Megaquarium is het de bedoeling dat je een park vol met aquaria maakt. Door verschillende vissen in deze bakken te plaatsen moet je zo veel mogelijk bezoekers trekken.

In het totaal zijn er bijna honderd verschillende dieren die je tentoon kan stellen. Natuurlijk heb je ‘normale’ vissen maar ook haaien, kwallen, en schildpadden komen voorbij. Sterker nog, je kan je aquaria ook voorzien van koraal!

Megaquarium bevat een verhaalmodus waarin je door tien verschillende levels loopt. Deze zullen je de kneepjes van het vak leren en je bijbrengen hoe je een aquariumpark beheert. Daarnaast zit er een modus in waarin je vrij kan spelen. In deze stand kan je er voor kiezen dat er willekeurige uitdagingen te laten creëren. Hierdoor kan je jezelf uitdagen om op uniek manieren te gaan bouwen.

Het spel kwam vorige week uit voor de Nintendo Switch nadat het eerder al op Steam was verschenen. In onderstaande video kan je het eerste uur aan gameplay zien. Lijkt dit spel jou interessant? Hij is nu met korting beschikbaar in de Nintendo eShop voor nog geen €20,-!