Indieszero werkt mee aan Dr Kawashima’s Brain Training

Een tijdje terug kon je lezen dat Dr Kawashima’s Brain Training ook naar het westen komt. Uit een Australische classificering blijkt nu dat Indieszero meewerkt aan het spel.

Het was een onverwachte aankondiging een tijdje terug. Dr Kawashima’s Brain Training komt naar de Switch. In Japan zal het spel aan het einde van dit jaar verschijnen. Europa en Australie zijn begin volgend jaar aan de beurt. Nu de releasedatum dichterbij komt krijgen we langzaam steeds meer te weten over deze game.

Een zo’n leuk feitje werd vandaag bekend. Uit een Australische classificering bleek dat Indieszero meewerkt aan de ontwikkeling van dit spel. Hoewel de naam je misschien niet direct iets zegt kan je het bedrijf kennen van verschillende populaire spellen.

Zo maakte Indieszero bijvoorbeeld het populaire Sushi Striker! Ook andere titels zijn gemaakt door deze ontwikkelstudio. Denk bijvoorbeeld aan de NES Remix games of Theatrhythm Final Fantasy. Zeker geen onbekende studio dus op de gamewereld.

Ben jij benieuwd welke twist deze studio aan dit spel weten te geven? In Europa kan je vanaf drie januari gaan kijken hoe oud jouw brein is. Het spel zal dan digitaal en fysiek beschikbaar zijn. Leuk detail, de fysieke versie krijgt een stylus om makkelijker de getallen en letters op te schrijven!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie