King Boo speelbaar in Halloween tour update Mario Kart Tour

Race samen met de koning van de spoken!

Zoals je misschien al wist van ons vorig artikel begint op 22 oktober de Halloween Tour. In deze Tour worden als gewoonlijk weer nieuwe personages, karts en racebanen toegevoegd. Tot nu toe was alleen Luigi bevestigt als nieuw speelbaar personage maar hier komt een personage bij: King Boo!

Nintendo geeft aan dat King Boo een speciale skill heeft die bij een échte koning past, kun jij raden wat deze skill is?

Wil je nog eens een kijkje nemen wat je van de Halloween tour kunt verwachten? Bekijk dan deze beelden hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “King Boo speelbaar in Halloween tour update Mario Kart Tour

Geef een reactie