Call of Juarez: Gunslinger aankondigings-teaser

De game komt bijna zeker binnenkort naar de Switch

Verschillende leden van de pers hebben afgelopen week ansichtkaarten van Techland ontvangen met een wilde-westen thema. De afbeelding hier beneden laat zien hoe deze ansichtkaart eruit ziet, en het lijkt erop dat hiermee een aankondiging wordt gedaan voor Call of Juarez: Gunslinger. Op de achterkant staat niet veel, alleen dat er meer nieuws zal verschijnen op 24 oktober.

Call of Juarez: Gunslinger is een lineaire first person shooter uit 2013. Jij speelt de verhalen na die hoofdpersoon Silas Greaves in de saloon aan het vertellen is. Gunslinger is de vierde game uit de Call of Juarez serie en bekende gameplayelementen uit eerdere series komen terug, zoals bullettime en de mogelijkheid om kogels te ontwijken via een quicktime-event.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Call of Juarez: Gunslinger aankondigings-teaser

Geef een reactie