Overwatch Tech Analyse

Benieuwd hoe Overwatch precies speelt op de Switch?

Digital Foundry heeft een nieuwe video online gezet, waarin de Switch versie van Overwatch bekeken wordt. Hoe draait de game op de Switch en hoe goed hij het in vergelijking met bijvoorbeeld de PS4 versie? De video waarin dit allemaal uitgelegd wordt kun je hieronder bekijken.

Hoogtepunten van de video:

 • Texture quality is lager dan op andere platformen
 • Dynamic 900p in dock
 • Dynamic 720p in handheld mode
 • Resolutie kan minder worden n.a.v. wat er op het scherm gebeurd.
 • Game ziet er in handheld en docked versie vrijwel hetzelfde uit.
 • Objecten en decoratie zoals beplanting is weggehaald.
 • 30fps
 • In het ergste geval komen er nog wel eens framedrops voor, vooral in handheld mode.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Overwatch Tech Analyse

 • 19/10/2019 om 16:18
  Permalink

  Overwatch speelt heerlijk op de Switch. Ik had zin in een Shooter en heb deze vrij impulsief gehaald op de release. Ik vermaak mij hier prima mee!

Geef een reactie