Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 3 komt naar de Switch

Start de motoren, ook deel drie scheurt naar de Switch!

Vandaag maakte Milestone en Feld Enterianment bekend dat, naast de eerste twee delen, ook deel 3 van deze serie naar de Switch komt.

In het derde deel van deze serie draait het wederom om een realistische weergave van de Supercross. Dit jaar zullen er in het totaal meer dan 100 rijders in zitten van zowel de 450SX als de 250SX klasse. Deze rijders nemen het op in 15 officiële parcoursen en stadions.

Gelukkig zijn er ook wat zaken vernieuwd. Voor het eerst is het mogelijk voor de speler om te kiezen tussen een sponsor team of een officieel Supercross team tijdens de carrière modus. Op die manier kan jij dus de teamgenoot worden van je favoriet racer. Lukt het jou om je held te verslaan?

Ook zit er een coöperatieve speelstand in waarin je samen met drie andere vrienden kan spelen. Verder zit er een grote open wereld in vanuit waar je negen verschillende parcoursen op kan gaan. Als je hierin genoeg geoefend hebt ben je klaar voor de online speelstand.

Deze online multiplayer modus speelt zich af op ‘Dedicated Servers’ hierdoor zou de lag een stuk lager moeten liggen dan bij spellen die geen Dedicated Servers hebben. Je kan gewoon een snel online potje spelen maar het is ook mogelijk om deel te nemen aan online toernooien. Daarnaast zit er een eliminatie speelstand in waarbij de langzaamste racer steeds afvalt tot dat er één winnaar overblijft.

In de vorige delen van Monster Energy Supercross was de optie om zelf tracks te maken altijd erg populair. Het is dan ook goed nieuws dat deze ook in het derde deel weer terug komt. Dit keer zullen er nog meer verschillende onderdelen in zitten om jouw tracks nog verder te personaliseren.

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 3 moet volgend jaar op 4 februari uitkomen. Bekijk hier alvast de komische aankondigingstrailer van het spel.