Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart Tour krijgt volgende week “Halloween Tour” update

Luigi en zijn landhuis zijn ook van de partij!

Luigi en zijn landhuis zijn ook van de partij!

Mario Kart Tour lijkt met de dag maar beter en beter te worden. De game krijgt regelmatig updates, welke overigens elke keer weer nieuwe personages en banen toevoegen aan de game.

Nu is er is onlangs aangekondigd dat er alweer een nieuwe update om de hoek staat, namelijk de ‘Halloween Tour’. De update zal in ieder geval één nieuw personage en één nieuwe baan toevoegen, dit betekent dat Luigi en zijn al-te-maar bekende landhuis eindelijk zullen verschijnen in de game.

Mario Kart Tour zijn nieuwste update, ‘Halloween Tour’, zal van 23/10/19 (08:00) tot 06/11/19 (07:59) duren. Deze is dus al vanaf volgende week woensdag te downloaden. Je hebt dus nog even de tijd om een punt achter de Tokyo Tour te zetten.

Mario Kart Tour is vanaf nu beschikbaar voor Android/iOS.