Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Outer Worlds krijgt nieuwe trailer

Dit spel komt volgende week uit... maar niet voor de Switch!

Volgende week komt het spel The Outer Worlds uit… ten minste, als je hem niet op de Switch wil spelen. Bekijk hier de lanceringstrailer.

The Outer Worlds werd al een flinke tijd geleden aangekondigd. Het spel zou uitkomen op 25 oktober. Even later werd ook een Switch versie aangekondigd. Liefhebbers van Nintendo’s hybride console moeten alleen nog wel wat langer geduld hebben.

Wanneer het spel precies naar de Switch komt is nog niet bekend. Op dit moment is een team van Virtuos hard aan het werk om de port af te krijgen. Heb je nog niet veel van dit spel gezien kan je onderstaande trailer bekijken voor een eerste indruk.

Dat The Outer Worlds een spel is om in de gaten te houden blijkt wel als we kijken naar de nominaties van de E3. In vier verschillende categorieën maakte dit spel kans op een prijs. Eén van deze nominaties werd zelfs omgezet in een overwinning. Het spel mag zich een jaar lang “Best Original Game” noemen. Een flinke eer en dus zeker iets om naar uit te kijken!