Raging Loop launch trailer

Kom jij het dorp levend uit?

Raging Loop is een psychological horror visual novel die plaatsvindt in een afgezonderd Japans stadje in Yasumizu. De oude goden zijn teruggekeerd om de inwoners van het stadje af te slachten en niemand kan ontsnappen door een mysterieuze mist die het stadje omringd.

Je speelt Haruaki Fusaishi die nog maar net in Yasumizu is gaan wonen. Voordat hij het weet zit hij vast in een lokale traditie genaamd “The Feast” en moeten hij en zijn vrienden het stadje zien te ontsnappen.

Het spel had voorheen helemaal geen Engelse vertaling en bevatte alleen de Japanse taal in Steam. Gelukkig heeft PQube nu de Westerse-editie uitgebracht met een Engelse vertaling van het verhaal. Naast dit heeft PQube een launch trailer uitgebracht voor het spel die de Westerse-editie promoot. Bekijk deze hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie