Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Raging Loop launch trailer

Kom jij het dorp levend uit?

Kom jij het dorp levend uit?

Raging Loop is een psychological horror visual novel die plaatsvindt in een afgezonderd Japans stadje in Yasumizu. De oude goden zijn teruggekeerd om de inwoners van het stadje af te slachten en niemand kan ontsnappen door een mysterieuze mist die het stadje omringd.

Je speelt Haruaki Fusaishi die nog maar net in Yasumizu is gaan wonen. Voordat hij het weet zit hij vast in een lokale traditie genaamd “The Feast” en moeten hij en zijn vrienden het stadje zien te ontsnappen.

Het spel had voorheen helemaal geen Engelse vertaling en bevatte alleen de Japanse taal in Steam. Gelukkig heeft PQube nu de Westerse-editie uitgebracht met een Engelse vertaling van het verhaal. Naast dit heeft PQube een launch trailer uitgebracht voor het spel die de Westerse-editie promoot. Bekijk deze hieronder :