Pig Eat Ball krijgt launch trailer

Eet erop los!

Pig Eat Ball is een top-down actie-adventure spel in de ruimte dat in het teken staat van eten. In het spel moet je objecten eten en uitspugen om zo de verschillende puzzels op te lossen. Het spel bevat twintig verschillende ruimtestations vol met ”lekkernijen” die je dus ook weer uit mag spugen, leuk toch!

De maker van het spel, Mommy’s Best Games, heeft een nieuwe launch trailer voor het spel uitgebracht. Bekijk deze launch trailer hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie