Juicy Realm komt 7 november naar de Switch

In Juicy Realm nemen spelers het tegen elkaar op in fruittastische gevechten. Ben jij klaar voor deze roguelike shooter?

De lijn tussen de wereld van de dieren en die van het fruit raakt vermengd. Hierdoor raakt de voedselketen verstoord. De mensheid besluit alles weer recht te zetten door strak op te treden. Klinkt als een gek verhaal maar dat is wat je kan verwachten van Juicy Realm.

Als speler ben jij een van de soldaten die het land moet beschermen van gevaarlijke planten. Het is aan jou om er voor te zorgen dat de mensheid bovenaan de voedselketen blijft staan. Lukt het je of zullen de planten jou te grazen nemen?

Het spel bevat verschillende Rouge elementen zoals willekeurig gegenereerde werelden met schatten en monsters. Het verzamelen van items staat ook centraal. Vind jij een sterk wapen dan kan het avontuur een stukje makkelijker worden maar pas op voor de gevaarlijke planten!

Je kan het spel in een singleplayer stand spelen maar er is ook een optie om het samen op te nemen tegen de gevaarlijke aanvallen van de planten. Ook zit er een optie in om de moeilijkheidsgraad flink op te schroeven. Zelfs voor een doorgewinterde speler is dit spel dus een uitdaging!

Op zeven november zal Juicy Realm naar de Switch komen. Normaal gesproken kost het spel €15,- maar de eerste week gaat daar 20% van af, sla dus snel je slag! Ook zal er een tijdelijk karakter en exclusieve “boss rush” mode in het spel zitten, tot wanneer deze blijven is niet geheel duidelijk.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie