Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden van heruitgave Disney klassiekers

De klassieke Disney games krijgen een frisse twist!

Het duurt niet lang meer voor twee Disney klassiekers naar de Switch komen. Zowel de originele Aladdin als The Lion King game zullen naar Nintendo’s hybride console komen.

Bij ports van games is het altijd maar afwachten wat de ontwikkelaars besluiten te doen. Blijven ze dicht bij het origineel zonder aanpassingen, worden er nieuwe levels toegevoegd of zelfs een nieuwe speelstand? Ook bij deze games was dat nog even afwachten maar inmiddels is er meer duidelijk geworden.

De ontwikkelaars van deze ports zijn samen gaan zitten met de makers van de originele game. Dit zorgt er voor dat het gevoel van het spel nog erg doet denken aan de klassieke game zoals je die kent van de SEGA Genesis. Echter is er wel een hoop toegevoegd.

Zo zullen de eindbaas gevechten dit keer wat anders gaan dan je gewend bent. Ook zijn er nieuwe gebieden én nieuwe geheimen. Wil je alles uit het spel halen zal je dus flink moeten gaan zoeken.

In onderstaande video kan je alvast wat gameplay beelden zien van de Aladdin game. Vanaf 29 oktober kan je zelf aan de slag gaan met deze klassiekers. En goed nieuws, een pakket met beide spellen kost slechts €35,- niet te duur dus voor deze twee klassiekers! Ga jij ze halen? Laat het ons weten in de reacties.