Nieuwe beelden van heruitgave Disney klassiekers

Het duurt niet lang meer voor twee Disney klassiekers naar de Switch komen. Zowel de originele Aladdin als The Lion King game zullen naar Nintendo’s hybride console komen.

Bij ports van games is het altijd maar afwachten wat de ontwikkelaars besluiten te doen. Blijven ze dicht bij het origineel zonder aanpassingen, worden er nieuwe levels toegevoegd of zelfs een nieuwe speelstand? Ook bij deze games was dat nog even afwachten maar inmiddels is er meer duidelijk geworden.

De ontwikkelaars van deze ports zijn samen gaan zitten met de makers van de originele game. Dit zorgt er voor dat het gevoel van het spel nog erg doet denken aan de klassieke game zoals je die kent van de SEGA Genesis. Echter is er wel een hoop toegevoegd.

Zo zullen de eindbaas gevechten dit keer wat anders gaan dan je gewend bent. Ook zijn er nieuwe gebieden én nieuwe geheimen. Wil je alles uit het spel halen zal je dus flink moeten gaan zoeken.

In onderstaande video kan je alvast wat gameplay beelden zien van de Aladdin game. Vanaf 29 oktober kan je zelf aan de slag gaan met deze klassiekers. En goed nieuws, een pakket met beide spellen kost slechts €35,- niet te duur dus voor deze twee klassiekers! Ga jij ze halen? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Nieuwe beelden van heruitgave Disney klassiekers

  • 17/10/2019 om 19:57
    Permalink

    Ik heb Aladdin nooit gehad op de SNES, The Lion King wel. Die vond ik best toen best leuk. Dit is misschien de ideale mogelijkheid om Aladdin alsnog te kunnen spelen en The Lion King na al die jaren weer eens terug te zien.

Geef een reactie