Pokémon Sword & Shield trailer toont Gigantamax Pokémon

Nieuwe Gigantamax-vormen voor onder andere Pikachu, Eevee en Charizard.

Vandaag heeft The Pokémon Company vijf nieuwe Gigantamax Pokémon onthuld. Gigantamax Pokémon zijn speciale Dynamax Pokémon die een nieuwe, grotere vorm krijgen. De vandaag vrijgegeven trailer focust zich op nieuwe Gigantamax versies die nog niet eerder waren onthuld.

Allereerst hebben Charizard en Butterfree beiden een Gigantamax-vorm gekregen met bijbehorende aanvallen. Zo krijgt Gigantamax Charizard de aanval G-Max Wildfire. Hiermee krijgen alle Pokémon, die niet van het vuur-type zijn, vier beurten lang schade. Gigantamax Butterfree krijgt de speciale aanval G-Max Befuddle. Hierdoor krijgt de tegenstander de poison, paralysis of asleep status.

Pokémon Let’s Go spelers krijgen met Pokémon Sword / Shield een extraatje. Met de save data van Let’s Go Eevee kun je een speciale Gigantamax Eevee ontvangen en met Let’s Go Pikachu een speciale Gigantamax Pikachu. De vorm van Gigantamax Pikachu lijkt erg op de oorspronkelijke versie van Pikachu. Gigantamax Eevee krijgt de aanval G-Max Cuddle, waarmee tegenstanders van het andere geslacht gelijk smoorverliefd raken op jouw Eevee. Gigantamax Pikachu krijgt de aanval G-Max Volt Crash, waarmee alle tegenstanders de paralysis status krijgen.

Tenslotte is er nog een voordeel voor iedereen die Pokémon Sword / Shield voor 15 januari koopt en speelt; deze mensen kunnen namelijk de Gigantamax Meowth ontvangen. Deze vorm van Meowth krijgt de speciale aanval G-Max Gold Rush, waarmee hij alle tegenstanders verward en je een extra in-game geldbonus krijgt.

De nieuwe trailer met alle bovenstaande Gigantamax-vormen en -aanvallen is hieronder te zien.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

4 gedachten over “Pokémon Sword & Shield trailer toont Gigantamax Pokémon

Geef een reactie