Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Return of the Obra Dinn

Return of the Obra Dinn screenshot
Nu de release nadert krijgen we bijna een half uur aan gameplay footage voorgeschoteld.

Nu de release nadert krijgen we bijna een half uur aan gameplay footage voorgeschoteld.

Return of the Obra Dinn werd tijdens de Nintendo Direct in september dit jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch. Aankomende vrijdag zal de game verschijnen en in onderstaande video kun je nieuwe beelden bekijken.

Return of the Obra Dinn is een puzzelspel waarin je het handelsschip Obra Dinn verkent. In het jaar 1802 vertrekt dit schip van London naar Azië met 200 ton aan handelswaren. Zes maanden later heeft het schip zijn ontmoetingsplaats nog steeds niet bereikt en wordt de vaart verloren verklaard. Het spel kent detective-gameplay die is gebouwd op observatie en deductie.

Return of the Obra Dinn heet een vrij opmerkelijke stijl en bestaat met name uit zwart/wit-tinten. Benieuwd geworden? Hieronder kun je de game in beweging bekijken.