Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuw evenement met de legendarische Regi’s in Pokémon GO

Vanaf volgende maand verschijnen de drie titanen in Raids.

Vanaf volgende maand verschijnen de drie titanen in Raid Battles.

Niantic heeft deze maand een boel op de planning staan voor Pokémon GO. Eerder berichtten we al dat Halloween wederom flink gevierd gaat worden in de mobiele game, maar daar blijft het niet bij. Niantic heeft op de officiële site van Pokémon GO ook plannen voor de komende maanden onthult. Vanaf 1 november zullen de legendarische Regi’s opnieuw hun opwachting maken in EX Raids; ideaal voor spelers die hen de eerste keer gemist hebben. Daarnaast zal ook Regigigas, de leider van de Regi’s, verschijnen tijdens Raid Battles.

Om deze legendarische titanen makkelijker te vangen, zullen Pokémon die sterk tegen hen zijn meer verschijnen in het wild en in eieren. Zo zul je vaker Geodude, Magnemite, Swinub, Aron en Spheal vaker tegen het lijf lopen en hebben eieren een grote kans om Aerodactyl, Shuckle, Sneasel, Skarmory, Snorunt of Beldum te bevatten.

Regigigas kan ook op een andere manier gevangen worden. Op zaterdag 2 november kan voor ongeveer € 7,99 een ticket gekocht worden, waarmee een Special Research Event gestart wordt. A Colossal Discovery, zoals dit evenement heet, kan dan gestart worden. Spelers hoeven niet per se dezelfde dag het verhaal bij deze ticket uit te spelen, maar Niantic raadt dit wel aan voor de beste gameplayervaring.

Bron