Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fortnite Chapter 2 is nu live

Geen zwart gat, maar een compleet nieuwe wereld voor Fortnite-spelers.

Geen zwart gat, maar een compleet nieuwe wereld voor Fortnite-spelers.

Fans kunnen opgelucht ademhalen, want Fortnite is weer helemaal terug. Season 10 van Fortnite eindigde op spectaculaire wijze toen het hele eiland werd opgeslokt door een zwart gat. Ongeveer anderhalve dag konden fans alleen maar kijken naar de donkere leegte als ze de game opstartten. Vandaag begon Fortnite iets voor rond tien uur vanochtend weer tekenen van leven te vertonen en lanceerde Fortnite Chapter 2 iets voor twaalf uur ’s middags.

Het tweede hoofdstuk van Fortnite brengt een compleet nieuwe wereld met zich mee. Zelfs doorgewinterde spelers zullen dus even moeten wennen aan deze nieuwe omgeving. Daarnaast brengt Chapter 2 nieuwe wapens en kostuums met zich mee, die gekocht kunnen worden met V-Bucks. Ook handig om te weten is dat alles wat je tot nu toe hebt vrijgespeeld of gekocht in het eerste hoofdstuk van Fortnite, volledig behouden is gebleven en bruikbaar is in de nieuwe wereld.

Fortnite Chapter 2 is vanaf nu live en op alle platforms gratis te spelen.