Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wargroove: Double Trouble DLC aangekondigd

Als je Wargroove hebt, kun je deze nieuwe DLC op een later moment gratis krijgen!

Als je Wargroove hebt, kun je deze nieuwe DLC op een later moment gratis krijgen!

Om iedereen te bedanken voor de liefde en support die de ontwikkelaars van Wargroove hebben gekregen, hebben zij vandaag in een blogpost de Double Trouble DLC aangekondigd. En jawel, deze DLC zal volledig gratis te downloaden zijn! Uiteraard moet je natuurlijk wel de game hebben.

Deze update brengt heel veel nieuwe content met zich mee. Zo bevat het een gloednieuwe co-op story campaign, die je op de bank of online samen kunt spelen of gewoon lekker alleen, je krijgt drie nieuwe commandanten, 2 nieuwe units en nieuwe arcade missies. Ook komen er Quick Play mappen die je competetief online kunt spelen, krijgt het spel publieke en privé multiplayer lobbies, komt er een nieuwe Volcano map theme, krijgen de custom Editor tools nieuwe updates en bevat het spel nieuwe soundtracks voor de Outlaws. Daarnaast zijn er nog flink wat veranderingen zodat de balans weer wat eerlijker is en komt er naast deze content nog meer content wat nu nog onbekend is.

Één van de nieuwe commandanten; Vesper.

Wanneer de Wargroove: Double Trouble DLC uitkomt is nog onbekend. Op dit moment is de DLC in zijn laatste testfase. Zodra deze testfase klaar is, wordt de releasedatum bekend gemaakt en krijgen we een nieuwe trailer. De DLC zal uitkomen op de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One.